Despre Noi

PubliSite.ro este un serviciu online de anunturi de mica publicitate ce a luat fiinta în anul 1999 ca urmare a initiativei lui George Milescu, absolvent al Institutului de Arhitectura Bucuresti, scopul urmarit fiind sa ofere un spatiu online decent si simplu de utilizat pentru cei care vor sa faca public un mesaj, comercial sau nu.

 

PubliSite.ro ofera servicii de postare si vizionare a anunturilor. Adaugarea anunturilor este fie gratuita (în varianta abonamentului PubliInstant), fie contra-cost (în cazul abonamentelor PubliPremium si PubliBusiness).

 

Anunturile publicate sunt grupate în mai multe categorii printre care servicii, prestari, imobiliare, matrimoniale, auto, hobby, industrie.

 

Utilizatorii PubliSite.ro trebuie sa respecte un set de reguli de conduita. Fiecare utilizator care publica anunturi este raspunzator pentru continutul si veridicitatea mesajului transmis. Publisite.ro nu isi asuma raspunderea pentru anunturile publicate in cadrul paginilor sale.

 

Când a fost ales, numele PUBLISITE s-a dorit o combinatie între “publicitate” si “site” (loc în engleza). În acelasi timp, rezonanta asemanatoare pronuntarii cuvântului din limba franceza “publicite” (publicitate in fr.) a fost un element important în alegerea denumirii.

 

Initiativa realizarii PubliSite a pornit din dorinta de a avea o alternativa la multele publicatii tiparite de mica publicitate aparute dupa decembrie 1989, dar si la putinele situri online de mica publicitate din acea vreme – Anuntul Telefonic prin versiunea online Anuntul.ro si bursa.pcnet.ro devenit ulterior bursa.rol.ro.

 

Spre deosebire de celelalte servicii online, PubliSite.ro a dorit sa ofere o abordare simpla, usor de folosit, fara multe bannnere publicitare si orientat catre utilizator, cel care publica sau cauta un anunt.

 

În decursul timpului situl si-a atras un numar de vizitatori constant crescator, pe masura ce utilizatorii noi de Internet începeau sa foloseasca situl, dar si ceilalti vechi reveneau.

 

Publisite este disponibil în prezent pentru toate cele 41 judete ale României datorita editiilor locale omonime.

 

Publisite în cifre:

Pana in prezent -Februarie 2015- Publisite atrage lunar peste 70.000 vizitatori unici si mai mult de 200.000 pagini sunt vizitate
în fiecare luna.


Publisite a avut peste 30 de milioane pagini vizitate de cand a fost lansat – de trei ori mai mult decat numarul bicicletelor din Beijing .


Aici gasesti la fel de repede anuntul unui electrician pregatit sa isi ofere serviciile cat si o oferta de adoptie a unui catelus ce asteapta sa iti ofere dragostea lui neconditionata.


Peste 19.500 de anunturi sunt listate in cadrul PubliSite, mai mult decat unul pentru fiecare scaun de pe
stadionul “Valentin Stanescu” al echipei Rapid din Bucuresti.


Peste 35.500 de oameni sunt inregistrati ca utilizatori la PubliSite.ro – mai mult de 340 de persoane pentru fiecare cele 103 municipii ale tarii.


Utilizatorii PubliSite ne trimit in mod constant opiniile lor despre cum PubliSite i-a ajutat in activitatea lor. Asteptam si opinia ta pentru a o impartasi impreuna. Pentru aceasta te invitam sa accesezi pagina de contact .

 

Ultima actualizare: 03 Mai 2017.